Random Seed Brewery byter namn

Skärmavbild 2015-03-19 kl. 15.43.16Inte för att det är annat än en kul grej, men vi gör ett namnbyte på vårat lilla my-bryggeri. Från och med nu lystrar det till namnet Hillbilly Brewery. Adressen dit är http://hillbilly.se och i övrigt ska det inte bli några förändringar. Allt skall vara överfört dit och länkat från gamla siten.

Någon färdig logo finns inte, men några minuter i Photoshop får duga till en början. Förklaringen till namnet är väl att vi alla tre gillar äkta country, samt att Micke bor på landet och är en riktig hillbilly :), där möjligtvis framtida bryggningar kommer att ske. Random Seed fanns det ingen förklaring eller tanke med alls. Enbart den enkla anledningen att jag redan ägde domänen randomseed.se. Så nu blir det lite nya tag i att designa etiketter osv. Får väl se om min kollega vill göra en insats även denna gång. 😉

 

http://hillbilly.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>